Translate

onsdag den 18. august 2010

Hundepasning!

Da vi jo desvære ikke har hund er det jo dejligt at man engang imellem kan få lov til at passe andres - selvom kattene nok ikke er enige i det!
Vi var så heldige i denne weekend at få lov til at passe Ghita og Chris' lille gravhund Wallace som vi har passet før. Kattene gemte sig ovenpå den første dag men så var det ligesom om at de bestemte sig for at vise hvem der var boss, hvilket resulterede i at Wallace fik lært på den hårde måde ikke at komme dem for nær og vise dem behørig respekt når de var i nærheden - dvs at Wallace ikke engang kikkede på dem og da slet ikke gik forbi dem hvis de lå på gulvet.
Wallace er jo vant til at sove i sengen så det skulle den selvfølgelig også her! Og da det er en gravhund skal den selvfølgelig være under dynen sammen med enten mig eller Gustav - Heldigvis var Gustav det foretrukne valg de fleste nætter, hvilket jo var meget heldig da kattene normalvis er i min side af sengen.
Ingen tvivl om hvem der er boss!

Mandag bestemte vi os for at tage på tur og selvfølgelig skulle Wallace med. Vi skulle i Corn Maze i Lacombe 1½ times kørsel fra Edmonton - vi fandt ret hurtig ud af at det var en meget lang køretur med en hund som var lidt for glad, den peb og hylede hele vejen derned! 
Selve labyrinten er en 15 acres majsmark med 6-8 fods høje majs. De laver et nyt mønster hvert år så der er altid nye udfordringer! I år havde de 3 voksen labyrinter og en børne. Vi prøvede alle voksen labyrinterne og det lykkedes os faktisk at finde den rigtige vej igennem dem alle med lidt omveje! Alt i alt en rigtig dejlig dag med undtagelse af myggene!!! Vi havde desvære glemt off så vi blev begge stukket utallige gange selv Wallace havde myggestik da vi kom hjem!
I år var motivet Ronald McDonald House 

Wallace og Kirsten i labyrinten!


Anderledes tre på stribe!
Wallace!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar