Translate

tirsdag den 3. august 2010

Besøg, Besøg og Atter besøg!

Ja det er jo efterhånden længe siden jeg sidst har skrevet på bloggen!!! UNDSKYLD! Men sommeren herovre går hurtig især når man har besøg fra Danmark, og i år har vi haft besøg 3 gange så lidt undskyldt er man vel!

De første kom midt i juni og blev her i 3 uger. Det var min søster Natascha med mand Palle og deres 2 piger Anna og Clara! - Og nu ved vi hvordan det er at have en Teenager i huset ;-)
Vi tog allesammen i bjergene i en lejet autocamper - Gustav og Jeg sov nu i telt ved siden af - og kørte rundt i The Rockies i en uges tid. Vi var så heldige at vi både fik set bjørne 3 stk, elge, mountain Goats, mountain Sheep og masser af deer og Elk.
 Lake Louise













Efter bjergene havde vi et par uger her i Edmonton hvor familien især brugte tid ude i West Edmonton Mall! - Ungerne nød badelandet! Derudover brugte vi en del tid på skadestuen da Palle desvære fik en blodprop i benet som jo skulle under behandling - det går efter sigende bedre nu!
Vi nåede også at tage til Rodeo i Ponoka sammen med Jeanna, Kirsten og Wendy. 
 Vi skulle have pink på da det var støttedag for Brystkræft!



De 3 uger de var her fløj afsted og inden vi fik set os om var de på vej videre til San Fransisco.
og så stod det på afslapning for mit og Gustavs vedkommende! - Desvære blev det kun for en kort stund for weekenden efter stod den på indsættelse af den nye præst i Calgary og i den forbindelse havde vi besøg af Margith generalsekretæren for DSUK - dvs Gustavs chef i en enkelt dag. Men vi nåede da både at se West Ed og Legislature.

Indsættelse af den nye præst i Calgary - Charlotte Berg.
 

Jeg havde jo i efteråret købt billetter til U2 koncert som jeg skulle ind og se sammen med Natascha og Palle - desvære blev koncerten jo aflyst og flyttet til den 1. juni næste år. Heldigvis lykkedes det mig at bytte en af billetterne til en Bon Jovi koncert billet og d. 15. Juli drog jeg sammen med to veninder afsted til koncert, hvilket var helt fantastisk! Desvære har jeg ingen nærbilleder af Bon Jovi!

 
45.000 på Commenwealth Stadium!

D. 19 juli hentede vi vores næste besøg i Calgary - Gustavs niece Lise-Lotte og hendes kæreste Rasmus kom forbi. De havde på det tidspunkt allerede set New York, Toronto og Calgary Stampede. Vi bestemte os for at tage en lille omvej hjem, da vi gerne ville se Head Smashed In Buffalo Jump - et world herritage Site som ligger et par timer syd for Calgary.










Indianerne drev Bison ud over en klippekant for at slå dem ihjel!





Vi kørte derfra op til Drumheller, men på vejen slog vi lige et smut ind forbi Vulcan. Den officielle Star Trek by i Alberta - nærmere bestemt Spocks hjemplanet! Hvor de har en lille replika af Starship Enterprice og et lille museum omkring Star trek.


Gustav med Spock ører og laserpistol!










The BadLands - Kirsten, Rasmus og Lise-Lotte

Desvære havde vi kun besøg af Lise-Lotte og Rasmus i et par dage men det lykkedes da alligevel at få set West Ed og selvfølgelig Elk Island Park hvor vi så en Elgtyr.


Vi var også så heldige at der var Capital Ex parade med masser af Floats, biler, optog mv. Noget man bestemt ikke ser hver dag i DK.


    Vores nye Campingvogn!!!

OL-guldvinder i Curling 

Efter alle vores besøg har vi forsøgt at få slappet lidt af og ikke lave det store, men vi har dog være en enkelt tur ved Silvan Lake sammen med Lise og Emma. 
Emma 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar