Translate

lørdag den 12. juni 2010

Et hurtig indlæg inden vi får besøg fra DK

De sidste uger er blevet brugt på at blive færdige til at få besøg fra Danmark, foruden at fejre diverse ting.
Pinsesøndag havde vi konfirmation i kirken. Gustav konfirmerede 4 og vi var selvfølgelig inviteret til fest efterfølgende. Vi kunne dog kun nå en af festerne da vi om aftenen skulle lave Æresport til et sølvbryllup.

Mandag tidlig morgen stod den så på morgensang med efterfølgende morgenbord, hvor vi endda fik både rundstykker og en Enkelt! Så alt i alt en rigtig dansk måde at fejre sølvbryllup. Fredag skulle festen så holdes og lørdag formiddag pillede vi æresporten ned igen, hvilket foregik i snevejr faktisk endte det med at blive snestorm inden dagen var omme - vores planter var ikke imponerede!
Søndag skulle Emma så døbes. Det var Gustav første danske barnedåb herovre, hvilket han har savnet en del.
Aaron. Lise og Emma

Vi troede så at travlheden var forbi og at vi kunne koncentrere os om at blive klar til besøget. Men som altid sker der jo et eller andet. Denne gang var det lige to begravelser som Gustav skulle sørge for.
Sidste weekend stod den også på Camp out med Dania og derunder hører selvfølgelig Horseshoe tournament! Gustav klarede sig i år rigtig godt, han nåede sammen med Steven i finalen hvor de så fik alvorlige klø!!! De fleste mente at det måtte være guddommelig indgriben siden han kunne komme så langt!

Vi har i løbet af ugen nået at få gjort klar og pakket hvad vi skal have med i Camperen når vi skal i bjergene i næste uge. Derudover lykkedes det os også at se Buddy Holly show en aften, hvilket var helt fantastisk. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar