Translate

torsdag den 11. februar 2010

Skitur i bjergene

OG NEJ vi var ikke på Downhill - Så skøre er vi endnu ikke!!!

Torsdag aften bestemte vi os for at vi ikke gad være i Edmonton på Gustav friweekend så vi skyndte os at booke et værelse på Pocahontas som ligger lidt udenfor Jasper. Næste morgen var det så afsted til bjergene for at stå på ski. Da vi ankom til nationalparken blev vi godt nok lidt overraskede da der faktisk ikke rigtig var noget sne! - Det hele var bare brunt og gråt så vi troede faktisk at vi havde kørt vejen forgæves. Men på den anden side af Jasper var der en del sne og parkinformation pegede et par gode lette trails ud for os!

Fredag bestemte vi os dog for ikke at tage på ski men for at gå en tur omkring hotellet istedet! - Pocahontas er et gammelt mineområde. Vi bestemte os for at tage en sti op til punchbowl Falls, men det skulle vi ikke ha' gjort!!! - Den var meget stejl og meget glat!!! Faktisk endte det med at vi kurrede på numsen ned - og det uden slæde eller anden beskyttelse - hvilket resulterede i meget kolde balder!!
Lørdag skulle skiene så afprøves. Det var kun min 3. gang på ski herovre da jeg det meste af januar har døjet med en fibersprængning i låret. Gustav derimod er efterhånden blevet en hel god skiløber! Vi bestemte os for at tage den lange sceniske tur rundt sådan at vi kom ned til floden at køre. Fantastisk tur - det er nu lidt sjovere at stå på ski når man kan se bjergene! Det gik også forholdsvis godt, jeg faldt da kun 3 gange - jeg skal vist øve mig lidt mere i at køre nedad og uden om træerne!!!

Søndag gik turen så hjemad tidligt da vi skulle besøge vores venner Lise og Aaron som fornyligt blev forældre til lille Emma - Hvor var hun dog skøn! Men inden vi kørte fik vi dog set punchbowl Falls - det viste sig nemlig at man kunne komme dertil i bil!!!


Punchbowl Fall




                                                              Lille Emma!

1 kommentar:

  1. Hej med jer. Flot blog - håber I har det godt! og kom nu ikke galt af sted på skiene, vel Kirsten, for det er da en kreativ landing, hehe. Mange hilsner fra Aalborg

    SvarSlet