Translate

fredag den 12. februar 2010

OL-åbningen

Ja så har man lige set åbningsceremonien direkte på tv! Faktisk var der hele dagen OL show på tv herovre - Godt man har mere end 5 kanaler!
Men selv om OL feberen måske er ved at tage overhånd herovre så var det jo alt i alt et fantastisk show! Dog er jeg lidt skuffet over at man ikke fik set et billede af de danske celeberties som var der. De kunne da godt ha' vidst et billede af Frederik eller  hvem der ellers var der fra lille DK! Jeg vil også sige at vi var ret så imponerede af al den computergrafik og scenekunst de lavede lige indtil sidst hvor så det hele gik galt!!! - Gad vide hvor mange hoveder der kommer til at rulle på grund af den fejl!
Herovre var der jo spænding til det sidste om hvem der skulle tænde faklen og så vidt jeg kan se var der mange der fik ret - Da det jo var hele 5 personer som skulle ha' tændt den, men i sidste ende var det jo nok Gretzky tilhængerne som fik mest ret.
Imorgen går det jo så løs med konkurrencerne og så bliver det jo spændende at se om DK får en medalje med hjem til samlingen! - Vi skal i hvertiefald nok følge med på tæt hold!
GO DENMARK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar