Translate

mandag den 8. marts 2010

De sidste par uger!

Vi har haft et par forholdsvis rolige uger, hvor det ikke er blevet til så meget! Andet end afslutning på OL! Med den mest fantastiske Hockeykamp!!! - Vi sad 5 mennesker og så kampen og afslutningsceremonien i vores kælder:
Gustav har været ude at isfiske et par gange  - hvilket der gerne skulle komme noget om! Nå han på et tidspunkt får tid!
Ellers har det bare været hverdag! Med indkøb, madlavning, rengøring, div. møder og arrangementer i kirken.
Jeg underviser nu en gang om ugen i Dansk i kirkens kælder. Jeg har 8 elever som gerne vil lære begynder dansk. Indtil videre har de lært at sige de mest grundlæggende ting som goddag, farvel, tak, ugedage, hvad de hedder mv. På onsdag skal de lære at gå på indkøb og så har jeg været igang med at lave memory spil til dem så nu må vi se hvordan det går!
Vi har også endelig fået set AVATAR og igår aftes var der jo Oscar uddeling hvor jeg fulgte med i hvem der vandt! Hvilket jo ikke blev Avatar, men det undrer mig nu ikke da historien i filmen er lidt tynd!
I lørdags havde vi fremtids og målsætnings dag i kirken. Hele menigheden var blevet inviteret og der dukkede omkring 40 personer op til en dag om hvad de kunne tænke sig der skulle ske med kirken!
Herovre har vejret været noget anderledes end normalt! - Vi har nu i efterhånden to uger haft plusgrader om dagen, hvilket har gjort at meget sne er forsvundet og at de udendørs skøjtebaner er ved at blive til slush. Vi var i går ude at skøjte med Carrie,Sten og deres børn. Men det var nødt til at foregå på en indendørs skøjtebane!
Ellers så går vi jo og venter på at det skal blive april så vi kan komme afsted til Toronto, hvilket vi glæder os helt vildt til! Billeterne til Museet er booket - (Tut Ank Amon udstilling) og billeterne til busturen til Niagara Falls skal bookes en af de nærmeste dage!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar